ROLAND Fantom 6 (jong gebruikt)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
ROLAND
€ 3.075,00 € 2.700,00 Incl. btw

Het nieuwste vlaggenschip van Roland. Enorm goede sounds en groot touchscreen met sample pads.
Dit model is slechts 2 maanden oud en dus nog bijna 3 jaar garantie.
Van 3075,- voor 2750,-

Op voorraad
Levertijd:
1-2 dagen
EAN Code:
761294512135

Afbeeldingsresultaat voor roland logo

Het nieuwste vlaggenschip van Roland. Enorm goede sounds en groot touchscreen met sample pads. Dit model is slechts 2 maanden oud en dus nog bijna 3 jaar garantie. Van 3075,- voor 2750,-

De FANTOM geeft bij elke aanraking de behoefte om te creëren. Zijn soepele, snelle workflow heeft geen verwarrende modi, frustrerende technische grenzen en maakt geen compromissen inzake de geluidskwaliteit. Het creatieve proces van de FANTOM weerspiegelt de manier waarop hedendaagse muzikanten werken: met vloeiende compositietools, direct oproepbare creatieve omgevingen en een diepgaande computerintegratie.

De flexibele en uitbreidbare klankgenerator van de FANTOM steunt op tientallen jaren van onderzoek en ontwikkeling. Hij levert in overvloed inspirerende en authentieke elektronische, akoestische en hybride sounds. Combineer verschillende synthese- en sample-technologieën, samen met de ingebouwde analoge filter: voor nieuwe en ongebruikelijke klanken. En profiteer van nieuwe geluidsuitbreidingen en -mogelijkheden van zodra die verschijnen.

 Na de geluidskwaliteit is uiteraard ook de bespeelbaarheid belangrijk. Hoe een instrument aanvoelt onder je vingers, en hoe het je helpt om jezelf uit te drukken: dàt is van vitaal belang. De FANTOM concentreert zich op de speelervaring: van de meeslepende klavierwerking tot het arsenaal aan performance controls.

De FANTOM is een compleet muzikaal compositieplatform dat uitblinkt in snelle creatie en vloeiende arrangementen. Je hebt RGB-pads, een klassieke TR-REC-stijl patroonsequencer, real-time opnamemogelijkheden met piano-roll editing, en een raster voor het opnemen en spelen van clips. Gebruik ze één voor één, of allemaal: wanneer je maar wilt.

Hoewel de FANTOM op zichzelf al krachtig is, wordt hij nog krachtiger wanneer hij aangesloten wordt op andere apparatuur zoals computers of analoge synthesizers. De FANTOM kan softwaresynthesizers rechtstreeks vanaf het touchscreen bedienen, modulaire en analoge synthesizers aansturen via de dubbele CV/Gate uitgangen, én hij is ook een hoogwaardige audio-interface met 16 stereo-uitgangen en 3 stereo-ingangen.

Een cleane en intuïtieve lay-out, hoogwaardige materialen en onze beste klavierwerking ooit. Het resultaat? Een instrument dat smeekt om bespeeld te worden.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x