ROLAND Juno G (jong gebruikt)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
ROLAND
€ 550,00 Incl. btw

Toffe synthesizer van Roland met een mooie afwerking en metalen faders.
Dit model is enkel thuis door een klant gebruikt en in hele nette staat.
We leveren hem met de adapter.
Van 750,- voor 550,- met 1 jaar garantie.

Niet op voorraad
Levertijd:
2-3 dagen

ROLAND RS-50 (gebruikt) - Prosq Music

Toffe synthesizer van Roland met een mooie afwerking en metalen faders. Dit model is enkel thuis door een klant gebruikt en in hele nette staat. We leveren hem met de adapter.

Van 750,- voor 550,- met 1 jaar garantie.

 

Fantastische Klanken
Roland’s Fantom-X-serie is een gigantisch wereldwijd succes. Niet in het minst dankzij de kwalitatief hoogstaande klankmotor. Die zit ook in de Juno-G, die daardoor ook garant staat voor de beste geluiden. Die gaan van klassiek tot alternatief, maar in de G zitten ook enkele speciaal voor hem ontworpen nieuwe klanken. Optioneel kunnen de klanken dankzij een in te bouwen SRX-geluidskaart verder worden aangevuld.

Audio/MIDI-opname aan boord
De 16-part MIDI sequencer is zowel voor optredende muzikanten als componisten een must. Maar de beschikking over 4 extra audiosporen is voor een instrument uit deze prijsklasse zondermeer een unicum! Zo kan je nu én de begeleidende partijen én de stemmen of live ingespeelde gitaren bijvoorbeeld opnemen. De specifieke bedieningsknoppen voor sequencer en mixer maken het opnemen zelf snel en makkelijk.

Makkelijke bediening
Voor een instrument met zovele mogelijkheden is de Juno G verrassend gebruiksvriendelijk. De reeds vernoemde rechtstreekse en makkelijke bediening van mixer en sequencer zijn slechts het begin van het verhaal. Duidelijk aangeduide knoppen troef, waaronder een zestal voor klankbewerking, vijf schuivers voor het audiogedeelte, een datadraaiwiel, een D-Beam, een pitch/mode-hendel én het grootste verlichte display ooit voor een synth uit deze prijsklasse.

Computervriendelijk
Met de Juno G kan je een volledige song van de eerste tot de laatste stem- of gitaarnoot afwerken. Maar hij is ook volledig integreerbaar in een computer set-up: dankzij de USB-poort kan hij makkelijk met zowel een PC als Mac worden gecombineerd. Alle MIDI-communicatie kan ook via die USB verlopen én je kan dankzij de meegeleverde software ook AIFF/WAVE geluidsbestanden uitwisselen. Met die software kan je bovendien ook Juno-G patches op de computer bewerken. En als extra toemaatje hoort bij elke nieuwe JUNO-G ook een gratis SONAR LE softwarepakket voor PC.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x