Arturia PolyBrute (B-stock)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Arturia
€ 2.399,00 € 1.999,00 Incl. btw

Na de geweldige Matrixbrute is er dan de vette polybrute met 61 toetsen is dat smullen om te bespelen.
Dit model is even kort gebruikt bij een studiosessie en weer keurig terug in de doos gedaan.

Niet op voorraad
Levertijd:
2-3 dagen

Arturia FAQ

Na de geweldige Matrixbrute is er dan de vette polybrute met 61 toetsen is dat smullen om te bespelen. Dit model is even kort gebruikt bij een studiosessie en weer keurig terug in de doos gedaan.

Evolutie van het brute geluid! Rauw, krachtig, organisch. De analoge Brute-stem is een onmiskenbare sonische kracht waarmee rekening moet worden gehouden - wat dacht je van zes tegelijk?

De zesstemmige kracht van PolyBrute begint met twee Brute golfvormende oscillatoren. Met uitgestrekte timbrale veelzijdigheid, van delicate luchtige pads tot grommende gestapelde bas, zijn dit zes stemmen waarop u kunt rekenen om uit te blinken in elke toepassing.

De tactiele en reactieve aard van analoge synthese vormt de kern van PolyBrute's architectuur. Tem of animeer de oscillatoren met een uitgebreide reeks van meerdere filters, enveloppen en LFO's voor absolute controle over het analoge domein. Als je eenmaal de geluidsbronnen hebt aangewend, is PolyBrute jouw vaartuig voor een inspirerende reis naar geluid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x