ROLAND
€ 2.399,00 € 2.199,00 Incl. btw

Vlaggenschip van Roland uit de legendarische Jupiter reeks. Momenteel slecht nieuw leverbaar dus grijp deze kans. Dit model is even kort uit de doos geweest voor een studio sessie. In absolute nieuwstaat met volledige 3 jaar garantie!

Niet op voorraad
Levertijd:
3-4 dagen
EAN Code:
761294516270
Afspraak in onze showroom?
Plan direct in de agenda!

Bestand:Roland logo.svg - Wikipedia

Vlaggenschip van Roland uit de legendarische Jupiter reeks. Momenteel slecht nieuw leverbaar dus grijp deze kans. Dit model is even kort uit de doos geweest voor een studio sessie. In absolute nieuwstaat met volledige 3 jaar garantie. Van 2399,- voor 2199,-

 

JUPITER RISING

Sinds de release van de JUPITER-4 in 1978, is de JUPITER-naam synoniem voor de top inzake Roland synthesizer ontwikkeling. De JUPITER-X zet deze legendarische traditie verder. Hij combineert een klassiek Roland-design met een hoogwaardige bouwkwaliteit en het revolutionaire ZEN-Core Synthesis System.

Deze muzikale krachtpatser recreëert op natuurgetrouwe wijze veelgevraagde instrumenten uit onze lange, genrebepalende geschiedenis en levert de instrumenten die je nodig hebt om de sounds van morgen te creëren. En met meerdere lagen, veel polyfonie en een diepe grijpklare bediening, kun je makkelijk gigantische, ruimtelijke sounds maken die evenveel sprankelen als dat ze warm en krachtig klinken.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x