Crumar Seventeen (demomodel)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Crumar
€ 1.399,00 € 1.199,00 Incl. btw

Wat een vette looks met de lederlook kap en wat een geweldige sounds in een lichtgewicht behuizing.
Dit model is gebruikt voor een demo filmpje en in nieuwstaat met volledige 3 jaar garantie. Van 1399,- voor 1199,-

Op voorraad
Levertijd:
1-2 dagen

Wat een vette looks met de lederlook kap en wat een geweldige sounds in een lichtgewicht behuizing. Dit model is gebruikt voor een demo filmpje en in nieuwstaat met volledige 3 jaar garantie. Van 1399,- voor 1199,-

In navolging van het succes van Crumar Seven, het instrument dat een nieuwe standaard in de industrie heeft gecreëerd, de "vintage style" digitale piano, is Crumar verheugd om u de "Seventeen" voor te stellen.

Seventeen neemt hetzelfde idee van de constructie in kofferstijl over als de Seven, maar met de buitenkant gemaakt van zwarte en blauwe tolex in plaats van zwarte verf. Aan de onderkant bevinden zich de vier scharnieren voor de schuine poten (NIET INBEGREPEN). Alle aansluitingen bevinden zich aan de linkerkant van het instrument. De constructie van het instrument wordt gecompleteerd door hetzelfde 73 toetsen hameractie toetsenbord van de Seven.

Seventeen integreert ook zowel fysieke modelleringstechnologie als monsters. In feite is het eerste geluid dat we vinden het beroemde geluid van de gemodelleerde Tine Piano, gevolgd door enkele van de meest iconische vintage piano's: Electric Grand (zowel 70 als 80), Reed EP, Clavi EP, plus hoogwaardig gesampled materiaal voor akoestische Piano's, combo's en synth pianogeluiden.

Een lading eersteklas effecten aan boord, waaronder Tremolo, Vibrato, Wah Wah, Chorus, Flanger, Phaser, naast Reverb, Delay en, alsof dat niet genoeg is, een 3-bands EQ en een AMP-simulator. Een moderne, draagbare, elegante, lichtgewicht piano die gemakkelijk te gebruiken is en tegelijkertijd opmerkelijk krachtig.

Last but not least: uitbreidbaarheid: Seventeen integreert ook enkele van de wavetable-uitbreidingen die eerder zijn uitgebracht voor zijn grote broer de Seven, en kan exact dezelfde uitbreidingen accepteren. Dus wanneer er een nieuwe sampleset voor de Seven wordt uitgebracht, zal deze ook compatibel zijn met de Seventeen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x